Salmonela v slovníku alternatívnej medicíny

Salmonela je patogénny mikroorganizmus. Potraviny kontaminované salmonelou sú pre zdravie človeka nebezpečné a spôsobujú ochorenie salmonelózu. Zdrojom nákazy sú predovšetkým potraviny živočíšneho pôvodu, napríklad mäso alebo vajcia, ale aj všetky nedostatočne tepelne upravené potraviny.

Kategória: nezaradené



Súvisiace články:

Všetko o detoxikácii pečene a žlčníka – 1.časť

PREČO A KEDY DETOXIKOVAŤ PEČEŇ A ŽLČNÍK ? JAR je podľa ročného biorytmu obdobím, kedy je na vrchole čistiaca funkcia PEČENE a s ňou spojeného ŽLČNÍKA. Preto je to najvhodnejšie obdobie pre detoxikáciu pečene a zlčníka. Toxické zaťaženie pečene spôsobuje aj stav, ktorý poznáme pod názvom JARNÁ … Celý článok - Všetko o detoxikácii pečene a žlčníka – 1.časť
na začiatok stránky
Sledujte nás   FACEBOOK   TWITTER
 
S