Peklo na tanieri (o jedle a technológiách výroby zábavnou formou)

V internetovej relácii Peklo na tanieri (v origináli Peklo na talíři) šéf Pražského kulinárskeho inštitútu Roman Vaněk vtipne poukazuje na úroveň českej gastronómie. Na Slovensku je to podobné.

Peklo na tanieri (o jedle a technológiách výroby zábavnou formou)

V internetovej relácii Peklo na tanieri (v origináli Peklo na talíři) šéf Pražského kulinárskeho inštitútu Roman Vaněk vtipne poukazuje na úroveň českej gastronómie a stolovania.

Pozýva si hostí, odborníkov na rôzne oblasti a má zaujímavé postrehy pri rozoberaní kvality rôznych potravín a "špecialitiek" z obchodných reťazcov. Na záver pridáva aj praktické rady, čomu sa vyhnúť a na čo si dať pozor.  

Na Slovensku je veľmi podobná kvalita potravín ako v Čechách, a preto sú rozoberané témy veľmi aktuálne. Jednotlivé seriály je možné sledovať na stránkach peklonataliri.eu alebo na stránkach internetovej televízie stream.cz/peklonataliri.

Pokračovaním Pekla na tanieri je nová internetová relácia Jídlo, s.r.o., ktorá sa zaoberá technológiami výroby. Jednotlivé časti je možné sledovať na stránkach stream.cz/stream.cz/porady/jidlo-s-r-o.

Mohlo by vás zaujímať:
Prídavné látky v potravinách, potravinové aditíva alebo ľudovo "éčka"
Cukry (sacharidy) a ich metabolizmus
Výživa, strava a základné rozdelenie potravín
Ajurvédska výživa
Ajurvéda a kombinácie potravín

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

zdielat facebook linkedin pinterest twitter blogger enlace oblúbené
 
Upozornenie: Uvedené informácie majú informatívny charakter, sú pravidelne aktualizované a nie sú právne záväzné. Za správnosť informácií neručíme. Akékoľvek používanie nami poskytovaných informácií je na vlastnú zodpovednosť. Pred začatím terapie, detoxikácie alebo pôstu sa vždy poraďte so svojim lekárom alebo online na zdravie.sk.
 
na začiatok stránky
Sledujte nás   FACEBOOK   TWITTER
 
S